August 21, 2022

Me'nate Steak Hub Merdeka Meat Fiesta 2022

Alhamdulillah pada 20 Ogos 2022, pihak TOURISM MALAYSIA & ME’NATE STEAK HUB telah bekerjasama bagi MEMACU SEMANGAT PATRIOTISME DENGAN PELANCARAN MERDEKA MEAT FIESTA 2022.


 YBrs. Encik Iskandar Mirza Mohd Yusof, Pengarah Kanan - Domestik & Acara Tourism Malaysia menyerikan pelancaran kempen Merdeka Meat Fiesta 2022 Me'nate Steak Hub (Me'nate), sebagai usaha untuk memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia dalam menyemarakkan semangat patriotik mereka kepada negara menjelang Hari Kemerdekaan. Majlis pelancaran telah diadakan serentak dengan Pembukaan Besar-Besaran cawangan ke-10 Me’nate Steak Hub di The Curve, Mutiara Damansara - cawangan pertama dalam pusat beli-belah.


Pelancaran ini telah dihoskan oleh pengacara selebriti - Keanu Azman dari Hitz FM dan Aki Chan dari MY FM, Pembukaan Besar-Besaran Me'nate Steak Hub cawangan ke-10 menggambarkan dedikasi Me'nate untuk menggalakkan penggiat industri dan orang ramai untuk mempamerkan budaya dan tradisi mereka secara terbuka sempena sambutan gemilang kemerdekaan tahun ini. Keadaan ini sangat penting bagi rakyat Malaysia, memandangkan Tahun 2022 menandakan tahun pertama peralihan ke fasa endemik. Oleh itu, Me’nate telah melancarkan Merdeka Meat Fiesta 2022 bagi memperingati perjalanan luar biasa ini yang telah menyatukan Malaysia dengan melalui cabaran paling getir.

Sebagai sebahagian daripada kempen Merdeka Meat Fiesta 2022, Me’nate mempamerkan semangat patriotisme dengan memperkenalkan hidangan tempatan istimewa seperti Malaysian Daging Bakar, Merdeka Fried Quail dan Lamb Jalur Gemilang yang digandingkan dengan beberapa sos istimewa Malaysia. Restoran stik buatan sendiri yang terkenal itu juga telah menggabungkan minuman yang sesuai dengan tema, termasuk - Kopi Tarik, Teh Tarik,Bandung Bunga Raya dan Soda Kebangsaan. Hidangan bertemakan Merdeka ini boleh didapati di semua cawangan Me’nate Steak Hub di seluruh negara sehingga 16 September 2022.Kami diberi perluang untuk merasai menu Merdeka meat, seperti diluar jangkaan. Walaupun Me'nate steak hub sangat terkenal dengan restoran stik barat tetapi menu Merdeka meat dapat mengekalkan tradisi tempatan dengan rasa Malaysia.


 

Hidangan menu Merdeka yang sangat enak !

  

Sebagai bonus tambahan kepada Merdeka Meat Fiesta 2022, Me'nate menawarkan pengguna peluang untuk meraikan sambutan Merdeka yang gemuruh bersama rakan dan keluarga pada harga berpatutan dengan diskaun 20 peratus untuk semua hidangan daging - bermula dari sekarang hingga 31 Ogos 2022.

 Untuk maklumat lanjut, sila layari 

Website

atau

Halaman Media Sosial Me'nate Steak Hub

Instagram: @menatesteakhub
Facebook: @menatesteakhub
Twitter: @MenateSteakHub

You Might Also Like

2 Comments