Friday, October 22, 2010

Family I Love

Friday, October 22, 2010 0
love my family with my hold heart.
My love is Joy to love my family
Family is sad and happy and love.
Family is fun and painful and pretty.
My family is like all families we have
love and we have happiness and tears
I love my hold family
My family is like angels who fly in sky
I am grateful that I have family that loves
me.
My family are kind and nice and fun to be
around
My family is painful like all familys are and
heart breaking and Evil sometimes
My family is heart breaking and deadly like
everyone else
Hey I can't stop loving my family not matter what
it coats in the family.
Way my family is just makes me want have family
with someone be as good as they are.
But God know I love my family
and our love is great to have in life
and even know they leave he world they still
a live in my hearts.

Wednesday, September 8, 2010

Salam Aidilfitri - Jamal Abdillah

Wednesday, September 08, 2010 0

Lagu ini ditujukan buat umat Islam yg akan menyambut Syawal tidak lama lagi. Hanya tinggal satu hari sebelum menjelang raya... Wahhhhh.....terasa masa berlalu begitu pantas sekali. Pejam celik pejam celik...dah habis puasa.

So, tanpa banyak kata lagi...dengarkanlah lagu dari dendangan Jamal Abdillah ini.. Family 3 SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Maaf zahir dan batin jika webmaster ada melakukan kesilapan yg tak di sengajakan.







Saturday, September 4, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010

Saturday, September 04, 2010 0

Salam Aidilfitri dan salam 1Malaysia buat tatapan pembaca blog dan paling penting wat keluarga webmaster yang tersayang. Kali ni webmaster nak post entry tentang Aidilfitri. Webmaster nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir & batin sekiranya webmaster ada melakukan kesilapan yang tak disengajakan.. Semoga Syawal kali ni memberi kita seribu erti buat kita semua..



Tuesday, June 15, 2010

Ucapan Dari Webmaster

Tuesday, June 15, 2010 0
Assalamualaikum dan Apa Khabar semua...

Terpanggil saya untuk menulis di blog ini bagi mengaktifkan kembali laman keluarga ini yang sudah agak lama tidak diaktifkan. Jadi, sebagai memenuhi kehendak pengguna2 di luar sana, webmaster cuba buat yang terbain dan termampu...huhu...

Dalam mengharungi dunia yang serba canggih ini, webmaster dapat lihat bagaimana semua orang berlumba-lumba untuk mencapai kejayaan yg diimpikannya.. Tidak dilupakan juga webmaster ini yang hanya insan kerdil di muka bumi ini...

Menjadi insan yang berguna di suatu masa akan datang adalah impian dan harapan seorang ayah dan ibu terhadap anaknya.. Alangkah bahagianya ayah & ibu mendapat tahu anak kesayangan memperolehi kejayaan cemerlang. Oleh itu, sebagai anak2, kita haruslah berusaha dari sekarang untuk menjamin masa depan kelak..

Akhir kata dari webmaster sendiri, tidak perlu untuk menjadi orang lain. jadilah kita sendiri kerana dari situ kita sedar dan tahu betapa bernilainya diri kita nanti di mata masyarakat.. Jangan biarkan ayah & ibu menangis kesedihan. Namun, biarkan air mata kegembiraan yang mengalir di pipi mereka itu.. Salam kasih dari webmaster yang telah lama tidak aktif di dunia blog ini... Ucapan maaf juga ditujukan buat pembaca2 blog yang disayangi...

Sekian, terima kasih..

Wednesday, February 17, 2010

Happy Holiday 2009

Wednesday, February 17, 2010 0
Setelah penat bekerja.....pada bln Dis 2009 yg lalu aku satu famili dan keluarga atam telah pergi bercuti di Melaka... Emmm.....dlm keadaan nak buke skolah ni, malas la nk gi jauh2 kan.. So..kitowang rancang gi dekat2 jer... Sbb tu pili Melaka....

Aku malas nak cakap byk...Korang ley lah tgk picture yg aku upload di sini dan di galeri tu... huhu...bubye.......
















Sunday, January 3, 2010